Zelf je huis verkopen zonder makelaar

Waarom kan jij zelf je huis verkopen?

De woningmarkt is oververhit en dat betekent dat het zelf verkopen van je huis een hartstikke slimme optie is. Zonder makelaar bespaar je immers flink op de kosten die je maakt. Dit is vaak de belangrijkste reden om zelf je huis te verkopen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe je het wil en wat je uit handen wil geven. Wat we ook vaak horen: onderdeel zijn van het verkoopproces, dat is gewoon ontzettend leuk! En het mooie is, dat niemand jouw huis beter kent dan jij zelf!

De 5 voordelen van zelf je huis verkopen zonder makelaar

Brickler Vrijblijvend Step 1 Icon
Je hebt als bewoner de meeste kennis

van de woning en de directe omgeving. Niemand kan zo goed vertellenn hoe plezierig wonen het op die plek is, zoals jij dat kan. Dit wordt zeer gewaardeerd door de potentiële kopers.

Brickler Vrijblijvend Step 2 Icon
Je bent het meest flexibel

in het maken van afspraken en deelt je tijd zelf in. Je wordt immers niet gehinderd door vooraf bepaalde werkuren en kantoortijden. Je kunt bezichtigingen plannen wanneer het jou en de koper uitkomt. Dus ook ’s avonds en in het weekend.

Brickler Vrijblijvend Step 3 Icon
Je hebt alle aandacht

voor verkoop van je huis als eigenaar. Je hebt hier zelf het meest belang bij en wordt niet afgeleid door het moeten binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Brickler Vrijblijvend Step 4 Icon
Je hebt het overzicht

Het gaat je niet alleen om de losstaande verkoop, maar ook om wat er daarna gebeurt. “Waar gaan we straks wonen, hoe los ik mijn lening af?” Dit heeft een grote invloed op alle beslissingen die tijdens de verkoop moeten worden genomen.

Brickler Vrijblijvend Step 5 Icon
Je hebt de vrijheid

om op elk moment je keuze om te verkopen te heroverwegen, als dit voor jou de betere oplossing is. Je bent dus niet verbonden aan de diensten van een makelaar waar je al veel voor betaald hebt.

Aan de slag!

Het verkoop stappenplan

Wij hebben een digitale, interactieve gids, die jou stap voor stap door het verkoopproces van je huis begeleidt. Daarin kun je handige artikelen, tips en benodigde documenten vinden en staat er precies op welk moment je wat moet doen. Deze kan je van het begin tot aan het eind gebruiken als houvast tijdens de verkoop van je huis.

Bekijk stappenplan
Kies alleen de hulp die je écht nodig hebt

Ben je niet de beste fotograaf, onderhandelaar of wil je zeker zijn dat het juridische deel goed afgehandeld wordt? Dan hebben wij experts die jou daar bij kunnen ontzorgen. Jij kiest de bundels die het beste bij je verkoopvaardigheden passen. Dit kan vooraf en gedurdende de verkoop en ben je dus gegarandeerd geschikt om je huis toch zelf te verkopen.

Bekijk de bundels

Zet je huis direct en vrijblijvend online

Of leer meer over het zelf verkopen van je huis

Ons team staat voor je klaar

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 010-3027200. Wil je liever gebeld worden? Vraag een informatiegesprek aan en wij nemen contact met jou op.

Direct aan de slag

Meld je aan via Brickler Vrijblijvend of Brickler Basis en jouw huis staat binnen één werkdag online. Check de verkoopgids en zie direct wat je tijdens elke fase van het verkooptraject kan verwachten.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

JAAP.NLFunda.nl