1/30
Op de kaart

Schubertlaan 909

3144 BL  Maassluis
Dijkpolder
€269,500 k.k.

Wonen 82

Perceel 114

3 kamers

2 slaapkamers

Gebouwd in 2002

Appartement

Wonen 82

Perceel 114

3 kamers

2 slaapkamers

Gebouwd in 2002

Appartement

De eigenaar over de woning

In het mooie en rustige deel van Maassluis Dijkpolder, staat dit unieke chique split level appartement (bouwjaar 2002) in het Parkhof complex. Een zeer gewilde plek. Dit appartement, inclusief eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage, is in het complex de enige in z’n soort naast de vele andere luxe appartementen, penthouses en etagewoningen.

Het appartement is net volledig gestript en gerenoveerd en is voorzien van een splinternieuwe keuken, badkamer, toilet en plavuizen vloer (voorzien van vloerverwarming). Alles is nieuw aan de woning, inclusief het strakke stuc- en schilderwerk (muren, deuren en een deel kozijnwerk). Op dit moment worden de laatste renovaties aan het appartement afgerond.

Het appartement heeft op de begane grond een slaapkamer/werkkamer van ruim 7m2, een nieuwe hoekkeuken van ca 7,5m2 voorzien van vaatwasser, combimagnetron/oven, geïntegreerde afzuigsysteem en inductiekookplaat. Via de hal, welke een verlaagd plafond heeft met spotjes en lichtsensor, heeft u toegang tot de ketel- en washok. Ook is er een aparte bergingsruimte. Het toilet op dit niveau is voorzien van een lichtsensor in verband met hygiene.

Eerste niveau (zes treden): hier bevindt zich de woonkamer van ruim 27m2. Deze woonkamer is erg licht en ruimtelijk door de grote raampartij, voorzien van elektrische sunscreens en door de hoge plafonds van meer dan 3.50m. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op het royale terras van maar liefst 27m2 gelegen op het Zuidwesten.

Tweede niveau (zes treden): Via de mooie vide loopt u zo naar de tweede slaapkamer 15,5m2 en de mooie, volledig nieuwe badkamer voorzien van verlaagd plafond met spotjes.

Vanuit het terras heeft u mooi uitzicht op het park, en kijkt u uit op het winkelcentrum Koningshoek (deze is op loopafstand). Bent u niet zo’n zon liefhebber, dan is er een terras aan de voorzijde van het appartement waar u in de schaduw lekker van uw terrasje kunt genieten.

Toon de volledige omschrijving

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Beschikbaar sinds

11/6/2020

Bijdrage VvE

€147 p.m.

Buitenruimtes

Terras van 27m2 gelegen op het Zuidwesten

Buurt

De ligging van dit appartement is ideaal. De huisartsenpost en de apotheek bevinden zich op hetzelfde terrein. Het mooie winkelcentrum ligt op nog geen vijf minuten loopafstand. Evenals de haltes voor het openbaar vervoer.

Energielabel

A

Schubertlaan 909
3144 BL Maassluis

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden
JAAP.NLFunda.nl