1/28
Op de kaart

Het Labyrinth 21

3823DS  Amersfoort
Kattenbroek
€390,000 k.k.

Wonen 131

Perceel 151

7 kamers

4 slaapkamers

Gebouwd in 1994

Eengezinswoning

Wonen 131

Perceel 151

7 kamers

4 slaapkamers

Gebouwd in 1994

Eengezinswoning

De eigenaar over de woning

Mooi gelegen eengezinswoning in de mooie en rustige wijk Kattenbroek van Amersfoort. Vanuit de woonkamer kijk je via enorme ramen en schuifpui uit op het water van de gracht en vijver. Prachtig in de zomer als alles in bloei staat!

De woonkamer (beneden) is zeer ruim en loopt om de hoek door naar de "tuinkamer" of werkkamer. Afhankelijk hoe je dit inricht zijn dit 2 kamers of is dit 1 L-vormige kamer. De patio is uitermate geschikt voor gezellig samenzijn en tafelen en BBQ! Verder is beneden de keuken aan de voorkant van het huis en aan de andere kant van de hal is een "bijkeuken" met een aparte deur naar buiten aan de voorkant. Deze bijkeuken is een normale geïsoleerde ruimte, dus niet enkel als kelder te gebruiken. In de bijkeuken staat op dit moment de wasmachine en droger en vriezer (welke overgenomen kunnen worden).

Boven is de badkamer met zowel een bad als een douche en 2 wastafels en een 2e toilet (1e toilet is beneden aan de hal). Ook boven zijn 4 slaapkamers, waarvan de grootste geschikt is voor een tweepersoonsbed en zicht heeft vanuit het raam op de patio en de vijver achter. De 3 andere slaapkamers zijn geschikt voor een eenpersoonsbed, zoals voor kinderen, of als werkkamer of als opbergkamer.

De straat aan de voorkant ("Het Labyrinth") is lekker rustig wat betreft verkeer met enkel bestemmingsverkeer en regelmatig wandelaars en fietsers. Het pand tegenover was vroeger een basisschool, maar is sinds de gemeentelijke geldtekorten rond 2012 omgebouwd tot woonruimtes voor jongeren en begeleid-wonen en wat rustige overburen blijken te zijn. Er is een groot winkelcentrum (Emiclaer) op loopafstand van 5 minuten en er zijn meerdere basisscholen door de hele wijk Kattenbroek. Kattenbroek is sowieso een zalige wijk om doorheen te wandelen met een groot grasveld en klein bos op 10 minuten wandelafstand.

Over onderhoud en staat:
- In 2019 is al het schilderwerk buiten gedaan en is de patio volledig betegeld waardoor deze een beetje mediterraan aanvoelt.
- Daarnaast is in 2019 al het schilderwerk binnen beneden gedaan.
- Beneden in de woon/werkkamer is (Cat6-UTP) data-bekabeling onder de nette laminaatvloer aangelegd met aansluitpunten op 8 plekken over de hele zaal, zodat het internet-signaal vanuit de meterkast (glasvezel-aansluiting) middels netwerk-apparatuur verspreid kan worden over al deze plekken, dus altijd een aansluiting dichtbij waar je de TV of bureaus ook neerzet.
- Er is een buiten-beveiligingscamera geplaatst aan de voorzijde van het huis met nachtzicht en gericht op de tuin en de parkeerplaats direct voor de tuin en zicht op de persoon/personen die voor de deur staan en deze kan naast een 24-uur opname ook het beeld live weergeven op een monitor (wat nu in de woonkamer bij de deur naar de hal staat). Deze apparatuur, alsmede de netwerk-apparatuur en 2 moderne WiFi Access Points (1 boven en 1 beneden) kan desgewenst ook overgenomen worden.
- ook melding van wat nog toe is aan onderhoud: de schuifpui in de woonkamer welke toegang geeft (gaf) tot de patio heeft in het verleden gelekt en is toe aan vervanging. De klusjesmannen van het onderhoud in 2019 hebben deze schuifpui vastgezet en nu is er in ieder geval geen tocht en geen lekkage.
- Daarnaast heeft de keuken zijn beste tijd wel gehad, het is nog wel functioneel en redelijk netjes, maar niet zo fraai als de rest van het huis.

Toon de volledige omschrijving

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Beschikbaar sinds

1/11/2021

Buitenruimtes

Balkon

Energielabel

Het energielabel is onbekend

Het Labyrinth 21
3823DS Amersfoort

Ons team staat voor je klaar

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 010-3027200. Wil je liever gebeld worden? Vraag een informatiegesprek aan en wij nemen contact met jou op.

Direct aan de slag

Meld je aan via Brickler Vrijblijvend of Brickler Basis en jouw huis staat binnen één werkdag online. Check de verkoopgids en zie direct wat je tijdens elke fase van het verkooptraject kan verwachten.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden
JAAP.NLFunda.nl