Het Brickler Voorspelmodel

De ‘secret sauce’ van Brickler

In tegenstelling tot traditionele huizenplatforms waar kopers hun eigen zoekfilters bepalen, draaien wij het om: bij Brickler brengen we jouw woning in beeld bij potentiële kopers, nog vóórdat ze zelf op zoek zijn gegaan.

Met Bricklers voorspelmodel zorgen wij ervoor dat op sociale media actief advertenties worden vertoond aan personen die een match voor jouw woning kunnen zijn. Zo gaan we heel gericht op zoek naar jouw koper.

Bekijk in 1 minuut hoe Brickler werkt

Maar hoe dan!?

Brickler Voorspelmodel Uitgelegd

Eerst bepalen we het DNA van jouw woning. De locatie, het aantal kamers, de vraagprijs; allemaal kenmerken die iets zeggen voor welk type personen jouw woning interessant is.

Vervolgens wordt, op basis van het DNA van je woning, het DNA van de potentiele koper bepaald. Op Facebook & Instagram adverteren wij gericht bij personen met deze kenmerken.

Nu wordt het echt interessant. We combineren onze woningkennis met de kracht en de enorme hoeveelheid data van Facebook & Instagram. Door te kijken wie er reageert op jouw advertentie of wie hem links laat liggen, ‘leren’ de algoritmen van Facebook nog beter wat voor personen passen bij jouw huis. Tal van factoren, die onbewust mee kunnen spelen bij potentiële kopers waardoor jouw woning hun wel of niet aanspreekt, worden zo door Facebook & Instagram meegenomen in een verrijkt profiel van de potentiële koper.

Het voorspelmodel in cijfers

10 mln

Een vijver van 10 miljoen

7 à 10 miljoen actieve gebruikers op onze advertentiekanalen Facebook & Instagram.

10.000

Bereik tot 10.000 kopers

Na het bepalen van het DNA van de koper blijven er tot wel 10.000 potentiële kopers over.

1

1 perfecte koper

En uiteindelijk die éne perfecte koper die jouw huis koopt voor de juiste prijs.

Check wat het voorspelmodel voor jouw huis doet

Ons team staat voor je klaar

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 010-3027200. Wil je liever gebeld worden? Vraag een informatiegesprek aan en wij nemen contact met jou op.

Direct aan de slag

Meld je aan via Brickler Vrijblijvend of Brickler Basis en jouw huis staat binnen één werkdag online. Check de verkoopgids en zie direct wat je tijdens elke fase van het verkooptraject kan verwachten.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden
JAAP.NLFunda.nl