De Brickler Verkoopgids

Met onze Verkoopgids doorloop je stap-voor-stap het verkoopproces

Dit is dé verkoopgids voor het zelf-verkopen van jouw huis! Stap voor stap begeleiden wij jou met artikelen, checklists en documenten. Zo weet jij zeker dat je alle informatie hebt om écht zelf te verkopen. Ook deelt onze verkoopexpert Mark Teeuwissen exclusieve tips die jou een expert maken in het zelf-verkopen!

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken

In deze stap ga je:

Nieuwe huis betrekken
Soepel verhuizen
Goed verzekerd de toekomst in

Artikelen

Haal het beste uit jezelf als doe-het-zelfverkoper met deze tips

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Meer dan vaak wordt gedacht. Nationale-Nederlanden heeft een goed geordende digitale checklist gemaakt om een verhuizing net even wat gemakkelijker voor je te maken. Met deze persoonlijk verhuischecklist houd je perfect overzicht. Vul deze checklist als je wilt aan met je persoonlijke taken. Je kunt zelfs een herinnering koppelen aan elke taak en deze opslaan in je agenda op je telefoon.
Bekijk de Nationale-Nederlanden persoonlijke verhuischecklist

Een ondergeschoven kindje. Heb je een vast energiecontract op je huidige adres? Dan kun je deze aanhouden voor je nieuwe adres. Wil je liever een andere energieleverancier? Ga dan eerst goed na wanneer je je vaste contract mag opzeggen. Zeg je dit contract namelijk op voordat je termijn afloopt? Dan kan de leverancier je een boete geven. Een variabel contract mag je altijd opzeggen. Al zit hier soms wel een opzegtermijn van een maand aan vast. Hoe dan ook is je verhuizing een goed moment om energieleveranciers te vergelijken. Want past je huidige leverancier wel het beste bij je nieuwe woonsituatie?

Hoe voel je je snel thuis in je buurt? In Nederland staan mensen niet snel voor de deur met een versgebakken taart of een pan soep wanneer je net in de buurt bent komen wonen. Nederlanders kijken eerder de kat uit de boom, het laatste wat ze willen is storen tijdens de verhuizing. Neem daarom als nieuwe bewoner zélf het initiatief. Dat betekent niet dat je alle huizen langs hoeft om met iedereen persoonlijk kennis te maken. Het kan ook op een andere manier.
Dring je vooral niet op, maar stuur bijvoorbeeld een kaartje rond met een korte, leuke introductieboodschap. Wie ben je, wat doe je en met wie kom je hier wonen? Een nieuwe buur zal je op straat zo veel sneller aanspreken en misschien wel uitnodigingen voor een kop koffie.

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken
Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

Funda.nlJAAP.NL