De Brickler Verkoopgids

Met onze Verkoopgids doorloop je stap-voor-stap het verkoopproces

Dit is dé verkoopgids voor het zelf-verkopen van jouw huis! Stap voor stap begeleiden wij jou met artikelen, checklists en documenten. Zo weet jij zeker dat je alle informatie hebt om écht zelf te verkopen. Ook deelt onze verkoopexpert Mark Teeuwissen exclusieve tips die jou een expert maken in het zelf-verkopen!

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken

In deze stap ga je:

Een ander huis kopen
Eerst kopen of eerst verkopen?

Maximale hypotheek berekenen
Bieden op een ander huis

Artikelen

Haal het beste uit jezelf als doe-het-zelfverkoper met deze tips

Tegenwoordig maken veel makelaars gebruik van social media. Het volgen van hun kanalen heeft een interessant voordeel. Nieuwe huizen worden hier geregeld eerder geplaatst dan dat deze zichtbaar zijn op verschillende platformen zoals Funda. Op deze manier is het voor jou mogelijk om als eerste te reageren op een huis die je graag wilt bezichtigen. Door het volgen van makelaars hun social mediakanalen kun je dus andere gegadigden voor zijn.

Lig je na de bezichtiging wakker omdat je het huis in gedachten al aan het inrichten bent en je bang bent dat het huis door een ander wordt weggekaapt? Let dan op. Je bent verliefd op het huis. Neem dit signaal serieus, en probeer vooral goed en helder te blijven nadenken. De koop van een huis is immers een ‘life event’, een beslissing die veel teweegbrengt. Besef jezelf ook dat een huis bezichtigen je vaak meer doet dan je denkt. Geeft een huis je geen goed gevoel, dan is het heel simpel; dit is niet het huis voor jou.

Is je bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Het is tijd om je hypotheek te gaan regelen. Veel hypotheekverstrekkers bieden de mogelijkheid om je hypotheek mee te nemen. Doe je dit niet, denk dan eens aan de moderne hypotheekvarianten die duurzaam wonen belonen. Zo maakt Woonnu duurzaam wonen aantrekkelijk voor iedereen. Ze geven je een rentekorting bij een beter energielabel. En ze helpen je gericht bij het verduurzamen van je nieuwe woning. Ideaal, omdat verhuizen hét moment is om energiebesparende maatregelen te nemen. Je kunt het duurzaam verbouwen van je huis namelijk grotendeels meefinancieren in je hypotheek. Doe de Woonnu verduurzamingscheck en zie in één oogopslag de mogelijkheden, investering en terugverdientijd. Dus voordat je een hypotheek afsluit.

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken
Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

Funda.nlJAAP.NL