De Brickler Verkoopgids

Deze verkoopgids begeleidt jou in het verkooptraject van jouw huis

Dit is dé verkoopgids voor het zelf-verkopen van jouw huis! Stap voor stap begeleiden wij jou met artikelen, checklijsten en documenten. Zo weet jij zeker dat je alle informatie hebt om écht zelf te verkopen. Ook deelt onze verkoopexpert Mark Teeuwissen exclusieve tips die jou een expert maken in het zelf-verkopen!

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken

In deze stap ga je:

Artikelen

Pro tips van onze zelf-verkoopexpert Mark Teeuwissen

Haal het beste uit jezelf als doe-het-zelfverkoper met deze tips.

Behandel je kijkers zoals jezelf ook behandelt wil worden en dat betekent: niet tijdens de rondleiding steeds op je horloge kijken of kijkers niet de tijd geven om echt een klik met je huis te ontwikkelen door ze er binnen 10-15 minuten doorheen te jagen. Meer tijd betekent meer kans om verliefd te worden op jouw huis en ‘verliefde kopers’ zullen altijd bereid zijn om de hoogste prijs te betalen.

Probeer het positieve aspect van je keuze om te gaan verhuizen in je antwoord te benadrukken en niet de negatieve redenen waarom je nu wil verkopen. In plaats van: “ik wil niet meer zoveel trappen lopen” kan je ook zeggen “ik wil dichter bij mijn werk wonen.” Wellicht zijn beide waar maar het laatste zal een minder negatief effect op een koper hebben. Praat dan ook over nieuwe kansen en mogelijkheden en over een logische volgende stap in jouw woon-carrière.

Laat je niet verrassen doordat kijkers meer weten over jouw concurrentie, de andere te koop staande woningen, en dan stellig iets beweren waar jij geen weerwoord op hebt. Zorg dat je zelfverzekerd en voorbereid bent door precies te kunnen vertellen waarin jouw woning zich echt positief onderscheidt van je directe concurrenten.

Voorbereiden op verkoop
Een ander huis kopen
Je huis promoten
Bezichtigingen houden
Onderhandelen
Verkoop afronden
Nieuwe huis betrekken
Ons team staat voor je klaar

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 010-3027200. Wil je liever gebeld worden? Vraag een informatiegesprek aan en wij nemen contact met jou op.

Direct aan de slag

Meld je aan via Brickler Vrijblijvend of Brickler Basis en jouw huis staat binnen één werkdag online. Check de verkoopgids en zie direct wat je tijdens elke fase van het verkooptraject kan verwachten.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

JAAP.NLFunda.nl