Over ons

Onze roots

Wij zijn Brickler. Een snel groeiend platform in de Nederlandse woonmarkt. We zijn een nieuwe speler. Maar tegelijk beschikken we over diepgewortelde kennis van de markt. Brickler is namelijk een initiatief van Nationale-Nederlanden. Een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen klanten in Nederland en 175 jaar ervaring in financiële dienstverlening. Bij Brickler zijn we daarom in het bezit van een unieke combinatie met onze kennis van de woonsector en echt vernieuwende, digitale expertise.

Ons team

Ons team is het allerbelangrijkste onderdeel van Brickler. In de samenwerking zetten we iedere dag net dat stapje extra voor elkaar, dagen we elkaar uit met originele oplossingen en sta jij als klant in alles wat we doen voorop.

Onze visie

Bij Brickler begrijpen we als geen ander dat het verkopen en kopen van een huis nog steeds een moeilijke en dure klus is. Je weet vaak niet waar je moet beginnen. Betrouwbaarheid en transparantie zijn geregeld een pijnpunt. Een echt goede koper vinden is moeilijk. En de kosten voor het aan- of verkopen van een huis zijn hoog.

Daarom maken wij bij Brickler het leven van woningbezitters makkelijker, leuker en goedkoper door te verbinden.

Met dit als doel werken we met passie aan een betrouwbaar en toekomstbestendig woonplatform. Waar we je op een unieke manier verbinden met de beste kopers voor jouw huis. Zodat jij snel, met lage kosten je huis verkoopt, en met een glimlach de sleutel overdraagt.

Ons team staat voor je klaar

Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar op 010-3027200. Wil je liever gebeld worden? Vraag een informatiegesprek aan en wij nemen contact met jou op.

Direct aan de slag

Meld je aan via Brickler Vrijblijvend of Brickler Basis en jouw huis staat binnen één werkdag online. Check de verkoopgids en zie direct wat je tijdens elke fase van het verkooptraject kan verwachten.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden
JAAP.NLFunda.nl