Over ons

Onze roots

Wij zijn Brickler. Een snel groeiend platform om zelf je huis te verkopen. Met vernieuwende digitale expertise én kennis van de Nederlandse woningmarkt. Brickler is een initiatief van Nationale-Nederlanden. Een bekende financiële dienstverlener met ruim 5 miljoen klanten in Nederland en 175 jaar ervaring.

Ons team

Ons team is het allerbelangrijkste onderdeel van Brickler. In de samenwerking zetten we iedere dag net dat stapje extra voor elkaar, dagen we elkaar uit met originele oplossingen en sta jij als klant in alles wat we doen voorop.

Onze visie

Bij Brickler begrijpen we als geen ander dat het verkopen en kopen van een huis nog steeds een moeilijke en dure klus is. Je weet vaak niet waar je moet beginnen. Betrouwbaarheid en transparantie zijn geregeld een pijnpunt. Een echt goede koper vinden is moeilijk. En de kosten voor het aan- of verkopen van een huis zijn hoog.

Daarom maken wij bij Brickler het leven van woningbezitters makkelijker, leuker en goedkoper door te verbinden.

Met dit als doel werken we met passie aan een betrouwbaar en toekomstbestendig woonplatform. Waar we je op een unieke manier verbinden met de beste kopers voor jouw huis. Zodat jij snel, met lage kosten je huis verkoopt, en met een glimlach de sleutel overdraagt.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

Funda.nlJAAP.NL