Over ons

Onze roots

Wij zijn Brickler. Een snel groeiend platform in de Nederlandse woonmarkt. We zijn een nieuwe speler. Maar tegelijk beschikken we over diepgewortelde kennis van de markt. Brickler is namelijk een initiatief van Nationale-Nederlanden. Een financieel dienstverlener met ruim 5 miljoen klanten in Nederland en 175 jaar ervaring in financiële dienstverlening. Bij Brickler zijn we daarom in het bezit van een unieke combinatie met onze kennis van de woonsector en echt vernieuwende, digitale expertise.

Onze visie

Bij Brickler begrijpen we als geen ander dat het verkopen en kopen van een huis nog steeds een moeilijke en dure klus is. Je weet vaak niet waar je moet beginnen. Betrouwbaarheid en transparantie zijn geregeld een pijnpunt. Een echt goede koper vinden is moeilijk. En de kosten voor het aan- of verkopen van een huis zijn hoog.

Daarom maken wij bij Brickler het leven van woningbezitters makkelijker, leuker en goedkoper door te verbinden.

Met dit als doel werken we met passie aan een betrouwbaar en toekomstbestendig woonplatform. Waar we je op een unieke manier verbinden met de beste kopers voor jouw huis. Zodat jij snel, met lage kosten je huis verkoopt, en met een glimlach de sleutel overdraagt.

Onze waarden

Iedere dag weer werken we aan het verbinden en bij elkaar brengen van verkopers en kopers. Dit doen we op basis van onze belangrijkste waarden. Dit vormt ons kompas; geeft richting aan wat we doen.

Klant

Brickler bestaat bij de gratie van onze klanten. Bij alles wat we doen, stellen we jouw belang als klant voorop. Wat vind jij belangrijk? Op welke manier maak jij gebruik van onze diensten? Waar loop jij tegenaan? Bij alles wat we doen, ben jij ons uitgangspunt.

Samen

Brickler staat voor verbinding. En verbinding maak je samen. Jij als klant, onze dienstverleners die je ondersteunen en wij als medewerkers. We vinden iedereen van groot belang voor het succes van ons bedrijf.

Vernieuwen

Brickler is ontstaan uit een drang tot vernieuwen. Met ons platform introduceren we écht nieuwe oplossingen voor jou als klant. Hiernaast houden we onszelf een spiegel voor. Bieden we nog wel de waarde die jij als klant zoekt? We werken altijd aan vernieuwende manieren om je verder te helpen.

Eenvoud

Bij Brickler houden we het simpel. Met een heldere dienstverlening voor iedere klant. Duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid staan altijd voorop. Onze diensten en onze manier van werken zijn te begrijpen voor iedere koper en verkoper. Alleen zo kunnen we iedereen met elkaar verbinden.

Ons team

Ons team is het allerbelangrijkste onderdeel van Brickler. In de samenwerking zetten we iedere dag net dat stapje extra voor elkaar, dagen we elkaar uit met originele oplossingen en sta jij als klant in alles wat we doen voorop. Onze kernwaarden zie je dus ook echt terug in het DNA van alle collega’s, van developers tot creatievelingen en innovatie-experts.

Hans
Founder
Karst
Co-founder
Karlijn
Relation Manager
Vijai
Software Architect
Olivier
Product Designer
Erik
Software Engineer
Vincent
Data Scientist
Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden