Verkoop je huis al vanaf € 299

Brickler rekent een vast bedrag van € 299 voor Brickler Premium. Ongeacht de waarde van je woning. We ondersteunen je stap-voor-stap om voor dit bedrag je huis succesvol zelf te verkopen. Dit betekent ook dat je je huis verkoopt zonder makelaar. Een makelaar vraagt gemiddeld 1,38% courtage van de verkoopprijs.

Rekenvoorbeeld besparing voor een huis van € 333.093

Kosten bij een makelaar:

1,38%1 van € 333.0932 = € 4.597

Kosten bij Brickler:

€ 299 ongeacht de verkoopprijs!

Besparing:

€ 4.597 - € 299 = € 4.298

1: Gemiddelde makelaarscourtage is 1,38% van de verkoopprijs (Vereniging Eigen Huis, 2020).

2: Gemiddelde verkoopprijs in mei 2020 is € 333.093 (CBS, 2020).

Brickler Vrijblijvend

Wil je je huis eerst op Brickler plaatsen zonder ergens aan vast te zitten? Ga dan voor Brickler Vrijblijvend.

  • Met Brickler Vrijblijvend betaal je geen inschrijfkosten aan Brickler.
  • Wel maken we kosteloos een huispagina voor jouw eigen huis aan. Dit doen we wanneer jij alle benodigde informatie hiervoor aanlevert. Dit betekent dat we een verkooptekst, foto’s en alle relevante huisdetails zoals een energielabel van je nodig hebben. Om je verkoopkansen te vergroten raden we aan om ook een woningvideo, plattegronden en eventueel 3D foto’s te laten plaatsen.
  • We vragen je goedkeuring na het opmaken van de huispagina, en plaatsen deze na goedkeuring online op www.brickler.nl. Ook kunnen we je huis posten op onze eigen social media kanalen. We halen je huispagina natuurlijk weer offline op jouw verzoek.
  • Wat we met Brickler vrijblijvend niet doen, is betaalde advertenties voor je huis aanmaken voor social media. Ook plaatsen we je huis niet op JAAP.NL. Deze beide dingen doen we bij de betaalde variant van Brickler. Extra diensten zoals woningfotografie kan je ook altijd los bij ons afnemen.
  • Makelaars of andere zakelijke klanten zijn uitgesloten van Brickler Vrijblijvend.

Onze extra diensten

Wil je een bepaald onderdeel van de verkoop liever overlaten aan een professional? Dan hebben wij de allerbeste dienstverleners voor je geselecteerd. Met alle dienstverleners heeft Brickler maatwerk afspraken om je perfect te ondersteunen. Van advertentie tot sleuteloverdracht.

Stap 1

Selecteer de oppervlakte van jouw huis

Stap 2

Kies de extra diensten waar je gebruik van wil maken

Extra diensten

€0.00

Totaalprijs

€299.00

Sharing is caring!

Bespaar ook de inschrijfkosten van € 299! Wat moet je hiervoor doen? Het is heel eenvoudig: tip familie en vrienden over Brickler. Meldt diegene zich aan als nieuwe verkoper, dan vervallen jouw inschrijfkosten van € 299. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden