Vorige
Vorige artikel

Huis kopen zonder makelaar

Volgende
Volgende artikel

Je huis verkopen? Dat doe je zelf, zónder makelaar

Geplaatst op 4/1/2020

Zelf je huis verkopen

Leestijd: 3 minuten

De meeste huizen worden nog altijd verkocht via een makelaar. Toch neemt het aantal doe-het-zelfverkopers toe. Al in 2018 viel op dat er meer en meer huizen worden aangeboden via Marktplaats: van zo'n tien tot twintig woningen per jaar, naar meer dan 200 aan het begin van vorig jaar. Een trend die zal doorzetten, want met Brickler wordt zelf je huis verkopen nog eenvoudiger. Wij helpen jou om helemaal zelf je huis te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar en zonder gebruik te maken van Funda. Via Brickler vind je de perfecte koper van jouw huis.

Ik wil mijn huis zelf verkopen

Je wilt zelf je huis verkopen, maar hoe doe je dat? Natuurlijk via Brickler! We geven je dan ook graag een aantal tips om zelf je woning te verkopen. Natuurlijk gelden dezelfde regels als bij de verkoop van je huis via een makelaar: zorg dat je huis er netjes en opgeruimd uitziet, maak goede foto's en een duidelijke beschrijving. Maar daarmee ben je er nog niet. Het moeilijkste gedeelte komt nog, namelijk het vinden van de ideale koper van jouw huis. Een makelaar heeft het voordeel dat hij een klantenbestand heeft van woningzoekenden waar hij uit kan putten. En hij maakt gebruik van Funda, want dat is toch de plek waar mensen zoeken als ze een huis willen kopen. Bij Brickler pakken we het anders aan; zonder Funda en zonder makelaar helpen we jou bij het vinden van een koper. Uiteindelijk heb je er maar één nodig.

Zelf je huis verkopen tips

Je woning verkopen via Brickler verloopt volgens een aantal vaste stappen. De eerste stap is je aanmelden bij ons woonplatform. We vragen je om een beschrijving, een plattegrond en duidelijke foto's van je woning aan te leveren. Daar helpen we je natuurlijk bij en geven je tips, documenten en checklists. Heb je hulp nodig bij de fotografie of het schrijven, dan brengen we je in contact met experts. Uiteraard voor een extra voordelig tarief. Na aanmelding krijg je van ons een welkomstpakket met promotiemateriaal zodat je de buurt kunt laten zien dat je huis te koop is. En dan zit jouw taak erop en zijn wij aan zet.

Zelf huis verkopen, zo gaat dat via Brickler

Als je woning inclusief beschrijving en foto's op ons woonplatform staat, gaan we niet achterover zitten en afwachten tot zich een koper meldt. Nee, van jouw woning maken we een advertentie die we plaatsen op verschillende social media. En dan niet lukraak, maar gericht op mensen die een huis zoeken als het jouwe. Hoe we dat weten? Als onderdeel van Nationale Nederlanden heeft Brickler iets dat geen enkele makelaar heeft: een unieke combinatie van kennis van de woonsector en echt vernieuwende, digitale expertise. Wij beschikken over diepgewortelde kennis van de markt. Kennis die we inzetten om voor jou de perfecte koper van je huis te vinden. Onze slimme advertentiemachine toont de advertentie van jouw woning, met aantrekkelijke foto's en een korte omschrijving, aan mensen die passen bij een woning als de jouwe. Dus wij zeggen namens jou: weet je dat ik mijn huis verkoop? Door uitgebreide data-analyse weten wij heel gedetailleerd welke mensen op zoek zijn naar een huis zoals dat van jou en via welke online social media we deze potentiële kopers het beste kunnen bereiken. Op elk kanaal plaatsen we een passende advertentie. Dus een advertentie voor Facebook is net weer iets anders dan een advertentie voor Marktplaats. We kiezen misschien net een andere foto met een iets andere omschrijving, maar altijd zó dat de advertentie en de foto's de aandacht trekken van kopers. Zelfs als ze nog geen plannen hadden om een andere woning te kopen.

En dan is het tijd voor de verkoop

Je huis verkopen doe je niet dagelijks, je zult dan ook best wat vragen hebben. Over de vraagprijs bijvoorbeeld en hoe je moet reageren op een bod. En wat als de koper een makelaar meebrengt? Je hoeft je geen zorgen te maken, wij kunnen al jouw vragen plaatsen en weten hoe het is. Daarom staan onze experts je de hele weg bij; van het bepalen van de vraagprijs en het voeren van onderhandelingen tot het opstellen van de koopovereenkomst. Een te verkopen huis mag best spannend zijn, maar moet natuurlijk geen last worden. Helemaal mooi is het natuurlijk als een koper meteen de vraagprijs biedt, onze ervaring leert dat die kans groot is. Vooral omdat een woning via Brickler altijd terecht komt bij een koper die past bij het huis.

Verkoop huis geslaagd!

Ben je eruit gekomen met de koper? Gefeliciteerd! Met een beetje hulp van Brickler heb je zelf je huis verkocht en kan je nu met een glimlach de sleutel overdragen.

Wil jij ook duizenden euro’s besparen op het verkopen van je huis? Verkoop zelf je huis vanaf € 349 met Brickler.

Vorige
Vorige artikel

Huis kopen zonder makelaar

Volgende
Volgende artikel

Je huis verkopen? Dat doe je zelf, zónder makelaar

Brickleris een initiatief vanNationale-Nederlanden

© Copyright 2019-2021 Brickler

Funda.nlJAAP.NL